Advocaat in Sint Maarten

VACATURE (March 2023)

WIJ ZOEKEN EEN ADVOCAAT-STAGIAIRE M/V

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven nieuwe collega, aan het begin van haar/zijn carrière als advocaat, voor onze drukke advies- en procespraktijk binnen de dynamische markt van St. Maarten in de Caraïben. We hebben per direct ruimte, maar een latere startdatum is ook mogelijk, in overleg.

De kandidaat die wij zoeken beschikt over de gebruikelijke vaardigheden en eigenschappen die een goede advocaat kenmerken. Uitstekende beheersing van het (juridisch) Engels is een must op St. Maarten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met interesse in de Caribische markt en cultuur. Je bent ondernemend, out-going en hebt aantoonbaar affiniteit met een internationale (werk)omgeving.

Lexwell is al ruim 25 jaar op continue basis een van de grootste spelers binnen de lokale advocatuur. We mogen dan ook de grootste en belangrijkste lokale bedrijven tot onze cliënten rekenen. Daarnaast opereren we veel voor internationale, vaak Amerikaanse, bedrijven en investeerders. We zijn een allround speler op de zakelijke markt; voor ‘superspecialisten’ is St. Maarten te klein, maar ons kantoor is groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen. Je zal hier in een korte tijd veel gaan leren.

Werken in de St. Maartense commerciële advocatuur betekent uitdagend en afwisselend werk, vaak in een internationale setting, en relatief veel procederen. Werken als advocaat-stagiaire bij Lexwell betekent werken in teamverband, onder begeleiding van ervaren advocaten in een sociale kantoorsfeer, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede werk/privé-balans. Gaandeweg krijg je de kans om je eigen praktijk op te bouwen.

Interesse? Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan Mark Kortenoever, mkortenoever@lexwell.net. Eerst informeel contact en vragen stellen mag ook aan Fehmi Kutluer, via fkutluer@lexwell.net.

Meer informatie over ons kantoor en de mensen die er werken vind je op: www.lexwell.net. Bekijk ook ons bedrijfsprofiel https://www.mr-online.nl/bedrijven/lexwell-attorneys-at-law/

Our offices are found on the beautiful island of Sint Maarten in the Dutch Caribbean

For information or appointments, please don’t hesitate to send us a message.

Our Office

Our office is on the beautiful island of Sint Maarten in the Dutch Caribbean,

Falcon Road 2, Harbor View, P.O. Box 1020, Philipsburg, Sint Maarten.

Tel: +1 (721) 542-4670
Email: info@lexwell.net

Corporate Law

Contracts, Corporate Structure, Financing, Intellectual Property, Labor & Employment.

Read more

Litigation

Tort, Commercial & Contractual Disputes, Real Property & Real Rights, Family Law, Administrative Law.

Read more