Advocaat in Sint Maarten

Lexwell is al ruim 25 jaar op continue basis een van de grootste spelers binnen de lokale advocatuur. We mogen dan ook de grootste en belangrijkste lokale bedrijven tot onze cliënten rekenen. Daarnaast opereren we veel voor internationale, vaak Amerikaanse, bedrijven en investeerders. We zijn een allround speler op de zakelijke markt; voor ‘superspecialisten’ is St. Maarten te klein, maar ons kantoor is groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen.

Werken in de St. Maartense commerciële advocatuur betekent uitdagend en afwisselend werk, vaak in een internationale setting, en relatief veel procederen. Werken als advocaat bij Lexwell betekent werken in teamverband in een sociale kantoorsfeer, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede werk/privé-balans. Daarbij word je aangemoedigd om je eigen praktijk op te bouwen.

Als advocaat op St. Maarten en bij Lexwell in het bijzonder is uitstekende beheersing van het (juridisch) Engels is een must. Verder is het van belang dat je ondernemend en out-going bent en dat je affiniteit hebt met een internationale (werk)omgeving. Interesse in de Caribische markt en cultuur een pre.

Op dit moment hebben we geen concrete vacature, maar we hebben met enige regelmaat wel ruimte voor nieuwe collega’s voor onze drukke en dynamische advies- en procespraktijk en we staan altijd open voor een kennismaking of sollicitatie. Voel je daarom vrij contact op te nemen over de mogelijkheden met Mark Kortenoever. Je mag ons uiteraard ook bellen op het kantoornummer.

Our offices are found on the beautiful island of Sint Maarten in the Dutch Caribbean

For information or appointments, please don’t hesitate to send us a message.

Our Office

Our office is on the beautiful island of Sint Maarten in the Dutch Caribbean,

Falcon Road 2, Harbor View, P.O. Box 1020, Philipsburg, Sint Maarten.

Tel: +1 (721) 542-4670
Email: info@lexwell.net

Corporate Law

Contracts, Corporate Structure, Financing, Intellectual Property, Labor & Employment.

Read more

Litigation

Tort, Commercial & Contractual Disputes, Real Property & Real Rights, Family Law, Administrative Law.

Read more